Narátajte do desať a cestujte v čase so SUVKOM

V istom bode života každému z nás napadne obzrieť sa a zhodnotiť, čo výnimočné sa stalo. Príde čas na reflexiu a zamyslíme sa, aké momenty stoja za pozornosť, aké úspechy a neúspechy sme zažili, koľkokrát sme sa popálili, akých ľudí sme stretli. Akú stopu sme po sebe zanechali.

My sa dnes chceme na chvíľočku vrátiť o 10 rokov dozadu. Keby sme sa uja Googla opýtali, čím zaujímavým alebo výnimočným žil svet v roku 2013, povedal by nám napríklad, že sme mali možnosť pozorovať hybridné zatmenie Slnka, ktoré je raritné a dochádza k nemu len niekoľkokrát za storočie.

Keby sme sa ho opýtali, akými top udalosťami žilo Slovensko, ujo Google by si napríklad spomenul na júnový summit v Bratislave, na ktorom sa zúčastnilo až 20 prezidentov krajín strednej, východnej a juhovýchodnej Európy.

A keby sme sa ho opýtali, či bol rok 2013 dôležitým pre Košice, určite by nám povedal o titule Európskeho hlavného mesta kultúry 2013, ktorým sa spolu s mestom Marseille Košice hrdo pýšili.

Ujo Google by nám toho povedal omnoho viac. My by sme vám ale chceli porozprávať o udalosti (či udalostiach), ktoré sú významné pre jeden špeciálny mikrovesmír. Malý žlto-modrý svet, na počiatku ktorého bola iba myšlienka, idea. Z nápadu vznikol startup a dnes, po desiatich rokoch, je z neho naše SUVKO Coaching.

Poďte sa pozrieť, ako to všetko začalo a zatiaľ ani zďaleka neskončilo.

Naša cesta ani zďaleka nekončí. Neustále pracujeme na nových programoch v portfóliu (Management Excellence, Digitálna produktivita či HR & Capability Building projekty), pretavujeme vízie a plány do konkrétnych riešení. Chceme inovovať, rozširovať, stavať na tom, čo sme za desať rokov dokázali.

Na začiatku sme boli silná trojka, teraz je SUVKO veľký tím expertov a nadšencov pre vzdelávanie.

Dnes môžeme povedať, že už nie sme „len“ vzdelávacia soft skills spoločnosť, idea, s ktorou sme začínali. Nie sme iba dodávateľom komunikačných školení. Z malého startupu v priestoroch miestneho úradu vyrástol stabilný hráč, ktorého idea „vzdelávanie je super“ prerástla do super vzdelávania iných aj seba samých. Dozreli sme a stali sme sa stabilným partnerom v organizačnom rozvoji a sprievodcom v HR projektoch pre mnohé moderné a sebavedomé organizácie na Slovensku a v zahraničí.

Ďakujeme za všetky príležitosti a veríme, že sa nám naďalej budú pliesť pod nohy tak ako doteraz.

Sledujte nás a držte nám palce!

Chcete nás spoznať viac?

Stiahnite si ZDARMA naše portfólio a spoznajte postup našej práce, témy vzdelávania či metódy, ktoré pri vzdelávaní využívame. 
STIAHNUŤ PORTFÓLIO
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram