OFICIÁLNE SME TO ZABALILI!

Na konci roka už býva zvykom hodnotiť uplynulých 12 mesiacov, zrátavať úspechy a zisky, so zamračením hľadieť na pády a neúspešné plány. Každá reflexia je na niečo dobrá, pretože nám vždy pomáha nastaviť si budúce kroky tak, aby bol úspech ešte úspešnejší a pády ostali v minulom roku. Aj my v SUVKU sme si sadli, vzali pero, papier, kalkulačku a spísali si, ako nás rok 2023 vyzeral.

Pre SUVKO bol rok 2023 výnimočný z viacerých dôvodov. Prvým, veľmi významným, bola oslava krásneho 10. výročia fungovania firmy. S radosťou (a možno i s niekoľkými slzičkami šťastia) sme sa pravidelne vracali k dôležitým bodom našej cesty, ktoré ovplyvnili, akým smerom sa bude SUVKO uberať. Celú desaťročnú cestu sme zhrnuli v tomto článku.

Vďaka dobrým vzťahom, dobrému menu, ktoré sme si dokázali za tie roky vybudovať, a zdravo nastaveným cieľom sme tento rok rozšírili tím expertov, ktorí našich klientov sprevádzajú workshopmi a tréningami. Presťahovali sme sa do nových, krásnych priestorov košického Kulturparku a vytvorili sme si príjemné pracovné prostredie, v ktorom radi vítame svojich klientov.

A ako hodnotia rok 2023 naši Matúšovia?

Matúš Jarečný

„Tento rok bol pre našu spoločnosť prelomovým obdobím plným pozitívnych zmien a rastu. Prešli sme si zásadnými zmenami, ktoré nás posunuli na vyššiu úroveň, dovolili nám dať si kopec osobných povolení a pustiť sa do verzie SUVKO 2.0.

S nasadením nových, kvalitnejších procesov sme zvýšili našu efektivitu a produktivitu, čím sme výrazne posilnili naše služby, e-learning, adaptačnú fázu a v neposlednom rade aj postavenie na trhu a to, ako nás začínajú vnímať naši partneri.

Rozvoj nových biznis partnerstiev bol kľúčový. Pustili sme sa do cielenej akvizície, budovania vzťahov a propagovania značky SUVKO ako dospelého a vážneho biznis partnera pre našich zákazníkov.

Preukázali sme, že sme viac než len firma; sme komunita inovátorov, rojkov a realizátorov. Sme komunita ľudí, ktorí by mohli ísť každý svojou vlastnou cestou, ak by sa tak rozhodli, ale aj napriek tomu vidia, že svet môžeme zmeniť k lepšiemu aj spoločne.“ 

Matúš Draganovský

„Rok 2023 bol rokom transformácie, inovovania, definovania procesov a rastu.

Z malej spoločnosti sme sa stali zrelým partnerom pre moderné a sebavedomé organizácie. Na úspešné soft skills projekty sme nabalili hard skills v rámci project managementu, riadenia procesov vo firme a agile. Ešte viac ako kedykoľvek predtým sme využívali data vstupy v komplexných projektoch a pribalili sme aj ďalšie – Employee Satisfaction Survey, HR Capability Building a Culture Fit.

Zároveň ma veľmi teší, že aj keď sa náš tím rozšíril a portfólio tiež, zachovali sme si myslenie startupu, ktorý chce naďalej inovovať a tvoriť.

Teším sa, že sme opäť rozbehli pilotné verejné programy, najmä pre top management a CEO malých a stredných firiem. Naštartovali sme newsletter, aj interný, aj externý, ako dôležitý komunikačný kanál z nášho života a projektov.“

A vlastne toho bolo okrem spomenutého ešte veľmi veľa. Vybrali sme zopár highlightov roka, tak sa poďte spolu s nami na ne pozrieť.

Ďakujeme tomuto roku za to, že bol skvelý, že nám prihodil do cesty množstvo skvelých príležitostí, a tešíme sa na rok 2024, ktorý, dúfame, bude minimálne rovnako úspešný.

Chcete nás spoznať viac?

Stiahnite si ZDARMA naše portfólio a spoznajte postup našej práce, témy vzdelávania či metódy, ktoré pri vzdelávaní využívame. 
STIAHNUŤ PORTFÓLIO
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram